Rychlá čína
1 červená cibule
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 žlutá paprika
nakrájené bílé zelí
mrkev nastrouhaná na delší pásky
bambusové výhonky
nakrájený porek
kuřecí prsa bez kůže
solamyl
koření ( červená paprika, kari, chilli, bazalka aj... )
česnek
sůl
dle chuti můžeme přidat i bujon
lžička oliv oleje
rýže
Kuřecí prsa nakrájím na nudličky, na pánev dám lžičku oliv oleje a na něm osmahnu kuř. maso. Až je maso lehce nazlátlé, podleju ho vodou a přidám nakrájenou zeleninu kterou podusím tak 20 min. Poté přidám podle chuti koření, záleží opravdu na tom kdo co má rád. Já např dávám více chilli protože po něm je spalování kalorií o něco rychlejší, a hodně červ. sladké papriky a bazalku. Po menším dávce dávám kari... Potom si ve skleničce smíchám trošku solamylu s vodou a tím zahustím čínu abych z toho neměla spíš polévku :) Někdy když dusím zeleninu tam přidám i půlku masového bujonu aby byla chut výraznější, tento recept je takový spíše orientační, dle chuti můžete přidat i kukuřici do jídla nebo cokoliv co máte rádi. Jako přílohu podávám rýži.